12:54
Резиденція Hayatpark Still Residence від забудовника.

Квартира 1+1 у районі Бахчешехір у європейській частині Стамбула у новому проекті Резиденція Hayatpark Still Residence від забудовника.

Пропонуємо до продажу квартиру 1+1 у новому проекті житлового комплексу квартир Резиденція Hayatpark Still Residence, яка буде розташована в мальовничому районі Бахчешехір центральної локації міста Стамбула.

Резиденція Hayatpark Still Residence (H-1) є комплексом, що складається з 529 незалежних секцій, блоків A і B, розташований за 20 хвилин їзди від аеропорту Стамбула, поряд з державними та приватними лікарнями.

Резиденція Hayatpark Still Residence: проект 1 та 2 будуються на ділянці площею 21743 м.кв. Цей проект, який завдяки великій ландшафтній території став одним з найекологічніших у регіоні, включає в себе загалом 1597 житлових квартир та 25 комерційних одиниць. У проекті Hayatpark Still Residence блоки спроектовані як 33 поверхи. Спроектовано квартири 1+1 площею від 72 до 82 квадратних метрів, квартири 2+1 площею від 90 до 123 квадратних метрів. А також пенхауси 366 и.кв. та 487 м.кв.

Будівництво комплексу буде завершено у другому кварталі 2023 року. Проект, який привертає увагу своїм центральним розташуванням, реалізується із гарантією будівництва.

Просторі квартири з дизайнерським ремонтом розташовані в одному з центрів Стамбула, що швидко розвиваються, в центральній локації районі Бахчешехір. Комплекс квартир Резиденція Hayatpark Still Residence у Стамбулі вигідна через свою близькість до лікарень, торгових центрів, фінансових центрів та аеропорту та привертає увагу соціальними можливостями.

Інфраструктура комплексу: на території комплексу є низка магазинів, кафе, де можна проводити дозвілля з усією родиною.Магазини розташовані за кілька хвилин ходьби від проекту.

Оздоровчий центр: закритий басейн, тренажерний зал, теніс та баскетбольний майданчик, сауна, турецький хамам, дитячий майданчик. Для зручності мешканців на території комплексу розташований паркінг та мийка.

Стамбул (Istanbul) – приголомшливе місто. Як справжня столиця, це місто багате на давню історію, неперевершену архітектуру, яка унікально поєднується з модними бутіками та розкішними ресторанами. Купити квартиру в Стамбулі, місті яке вабить своєю красою і неординарністю, означає зануритися в такі неповторні східні мотиви, стати їхньою частиною, заразитися добродушністю та добротою.

Резиденція Hayatpark Still розташована у самому центрі Стамбула (Istanbul). Завдяки розташуванню в центрі міста, комплекс знаходиться в пішій доступності до кількох торгових та розважальних центрів, визначних пам'яток, медичних та навчальних закладів. Поруч розташовані основні транспортні вузли міста.

У житловому комплексі будуть представлені квартири із плануванням:

  • Апартаменти 1+1 площею (72-82 м.кв.)
  • Апартаменти 2+1 площею (122 м.кв.)
  • Апартаменти лофт 2+1 площею (110 м.кв.)

Квартири здаватимуться з чистовим внутрішнім оздобленням, частково укомплектовані меблями.

Деталі квартир: якісна сантехніка та віконні блоки, вбудований кухонний гарнітур зі стільницею, вхідні двері з першокласної сталі, міжкімнатні двері, антибактеріальне настінне покриття, покриття для підлоги з високоякісної керамічної плитки.

Кожен квадратний метр квартир у цьому комплексі спроектований з використанням першокласних матеріалів та провідних брендів сектору. Будуть використані лише перевірені постачальники та гарантія 5 років на все внутрішнє оздоблення!

Ці квартири в Стамбулі відповідають усім вимогам інвесторів у нерухомість. В рамках проекту ми пропонуємо скористатися безвідсотковим розстроченням платежу до закінчення будівництва. Дана пропозиція - чудовий варіант інвестиції в нерухомість Туреччини.

Окрім апартаментів 1+1 у житловому комплексі у продажу апартаменти 2+1, лофт у різних цінових категоріях. Ціни та додаткова інформація на дані квартири в Стамбулі за попереднім запитом.

  • Апартаменти 1+1 площа (72 м.кв.) – 195 400 € (євро)
  • Апартаменти 1+1 площа (82 м.кв.) - 222 550 € (євро)
  • Апартаменти 2+1 площа (122 м.кв.) - 331 200 € (євро)
  • Апартаменти лофт 2+1 площа (110 м.кв.) - 298700 € (євро)

Не відкладайте на потім, почніть вивчати ринок нерухомості в Стамбулі прямо зараз. Спеціально для вас тут відібрано найкращі варіанти сучасних житлових комплексів. Допоможемо вибрати та купити нерухомість у Стамбулі та надамо комплексні консультації щодо купівлі нерухомості в Туреччині, а також надаємо повний супровід угоди. Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації, вказаної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram.

Просмотров: 82 | Добавил: stmodsessa | Теги: Недвижимость в Турции цены, Недвижимость Стамбул Турция, недвижимость в турции, Недвижимость стамбул, квартира в Стамбуле, недвижимость в Стамбуле | Рейтинг: 0.0/0

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше