13:33
апартаменти 3+1 в комплексі Rosen Park Residence в Oбa

Продаж апартаментів 3+1 в житловому комплексі Rosen Park Residence, що будується в Oбa.

Пропонується до продажу апартаменти 3+1 загальною площею 138 кв. в одному з найновіших проектів квартир в Аланії в безпечному, надійному, сучасному та зеленому проекті Rosen Park, який складатиметься з 24 апартаментів у 2 блоках. Він будується на земельній ділянці площею 3001 кв. м., з відстанню до моря 2500 метрів. На етапі будівництва Ви зможете підібрати собі квартиру на свій бюджет у цьому комплексі.

  • Початок будівництва: 01.02. 2022 р.
  • Закінчення будівництва: 01.05.2023 р.

Район Оба – престижний район Аланії, що відрізняється малоповерховою забудовою. Гарні піщані пляжі, мальовничий променад уздовж моря, вся необхідна міська інфраструктура під рукою, гіпермаркет «Метро», торговий центр «Аланіум», безліч ресторанів, невеликих магазинів, парків та дитячих майданчиків, тенісні корти та футбольні поля. Багато покупців вторинного житла з інших країн воліють купувати апартаменти в Оба через віддаленість від міського шуму.

Особливості комплексу та його інфраструктура доступна для мешканців: відкритий басейн, дитячий басейн, фітнес, сауна, парна, критий та відкритий, дитячий майданчик, зона відпочинку, бібліотека, масажний кабінет, конференц-зал, баскетбольне кільце, генератор, відкрита парковка, цілодобова охорона співробітник з охорони навколишнього середовища.

Цілодобова охорона та камера принесуть із собою нове розуміння стандартів життя. Уся внутрішня інфраструктура підійде для дорослих та дітей, сімейний комплекс підходить для цілорічного проживання.

У житловому комплексі Rosen Park Residence в Oba будуть побудовані апартаменти наступних планувань:

  • Апартаменти 2+1 стандартні з площею (83 м.кв.)
  • Апартаменти 3+1 із площею (138 м.кв.)
  • Апартаменти 3+1 дуплекс із площею (194 м.кв.)
  • Апартаменти 4+1 дуплекс із площею (268 м.кв.)

Квартири з чистовою обробкою: зовнішні двері сталеві двері з двоточковим замком, квартирний відеодомофон, квартирна натяжна стеля з декоративним прихованим світлом, інтер'єр квартири та стельова фарба марки JUTONvs, кімнатні двері американські панельні двері, вікна та розсувні двері алюміній столярні вироби, підлоги в кімнатах мм ламінат марки Çamsan або vario, кухонна стільниця з кераміки, підвісна стеля у ванній, стіни та підлоги у ванних кімнатах, душова кабіна з алюмінієвим склопакетом, вимикач і розетка з телефонною інфраструктурою для кімнат, гідроізоляція балконних підлог, балконні підлоги нековзна кераміка марки кераміка, балконні скляні перила, електрична система гарячої води, багатосистемна інфраструктура, центральна супутникова система.

Висока якість будівельних матеріалів. Відмінна, унікальна пропозиція нерухомості в Оба, для інвестицій, а також для комфортного проживання.

Ці квартири в житловому комплексі одне з рідкісних поєднань розташування, виду і ціни в Оба (Аланія). Підійде для тих, хто шукає усамітнення та спокою, а також хоче вигідно вкласти гроші у нерухомість у Туреччині. Популярність та престижність району Оба тільки зростає, що підвищує його інвестиційну привабливість.

  • Апартаменти 3+1 площею 138 м.кв. - 204 000 €

Початковий внесок 35%, а решту можна вносити кожні три місяці до закінчення проекту.

Нерухомість в Оба в житловому комплексі Rosen Park Residence ідеально підходить як інвестиції або для особистого використання під час відпустки або для постійного проживання. Найкращі ціни на апартаменти в Оба (Аланія) на сайті агентства нерухомості CTM-Group! Інвестуйте відпочиваючи!

Просмотров: 93 | Добавил: stmodsessa | Теги: Нерухомість Аланії, нерухомість Фетхіє в Туреччині, Нерухомість в Туреччині, нерухомість в Фетхіє, купити віллу в Фетхіє, квартири в Туреччині, купити квар, Нерухомість Аланія Туреччина, нерухомість в Махмутларе, Нерухомість в Туреччині ціни, агентство нерухомості в Туреччині, нерухомість в Авсаларе | Рейтинг: 5.0/1

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше