14:52
Апартаменти 2+1 в комплексі Keloglu 2

Апартаменти та дуплекси у новому ексклюзивному комплексі Keloglu 2 в районі Taşyaka з панорамою на Фетхіє.

Пропонуємо до продажу красиві просторі апартаменти 2 +1 в Taşyaka загальною площею 116 кв.м. в новому ексклюзивному та сучасному комплексі Keloglu 2 у Фетхіє всього на 36 апартаментів, будівництво якого почнеться в листопаді 2022 року, він буде побудований знаменитим забудовником у Фетхії біля підніжжя гори з сосновими лісами являє собою невелике, приватне, елітне містечко з трьох блоків апартаментів зі своїм басейном в районі Taşyaka (Фетхіє).Ташьяка -Taşyaka  славиться екологічно чистим повітрям і панорамним краевидом на природу.

Дуже зручне розташування комплексу дозволяє дістатися дуже швидко до будь-якого місця в Taşyaka  (Fethiye). У кроковій доступності магазини, ресторани та транспортна розв'язка із громадським транспортом. З житлового комплексу планується трансфер до знаменитого пляжу Олюденіз (Блакитна лагуна).

Пропоновані до продажу фірмові апартаменти 2+1 в комплексі Keloglu 2 - це чудові великі дворівневі апартаменти з унікальним варіантом апартаментів на першому поверсі, що мають власний приватний басейн.

Побудована на 2 рівнях велика вітальня відкритого планування має в своєму розпорядженні повністю обладнані кухонні меблі, вітальню і обідню зону. З вітальні є патіо-вікна, що ведуть до вашого приватного басейну або тераси.
Дві великі спальні мають власні ванні кімнати, а також окремий туалет у вітальні.
Будівництво буде виконано на найвищому рівні, з високоякісних матеріалів та гарантія на будівництво 5 років!

На продаж є такі:

  • Апартаменти 2+1, загальною площею 116 м.кв. із загальним басейном.
  • Апартаменти дуплекс 2+1 площею 153 м.кв. зі своїм басейном

У даному проекті передбачено безпроцентне розстрочення платежу до закінчення будівництва у 2024 році. Умови оплати: бронювання 2000 євро, 30% первісний внесок, 70% безвідсоткова розстрочка платежу на 18 місяців.

Така нерухомість у Фетхіє - гарна інвестиція, ідеальний вибір для відпочинку або постійного проживання та оренди.
Найкращі ціни на квартири у Фетхіє (Туреччина) на сайті агентства нерухомості CTM-Group! Нерухомість у Фетхіє - це відмінне вкладення Ваших заощаджень.

  • Ціна дуплекс із своїм басейном 2+1 площею 153 м.кв. в блоці А - 210 000 $
  • Ціна 2+1 площею 116 м.кв. - 182 000 $

Ціни та додаткова інформація на дану нерухомість в Ташьяка - Taşyaka за попереднім запитом.

Просмотров: 108 | Добавил: stmodsessa | Теги: купити квар, нерухомість в Махмутларе, Нерухомість в Туреччині, нерухомість в Фетхіє, квартири в Туреччині, купити віллу в Фетхіє, нерухомість Фетхіє в Туреччині, Нерухомість Аланія Туреччина, агентство нерухомості в Туреччині, Нерухомість Аланії, Нерухомість в Туреччині ціни, нерухомість в Авсаларе | Рейтинг: 5.0/1

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше