11:56
Скільки коштує оренда квартири в Одесі?

Експерти ринку нерухомості надали свіжу статистику із вартості оренди квартир в Україні. Як і раніше, виявилося, що найдорожче орендувати житло в Києві. Там за двокімнатну квартиру в новобудові господарі просять в середньому 13 тисяч гривень. Впритул зі столичними цінами йде вартість оренди у великих обласних центрах: Одесі, Дніпрі, Львові та Харкові. Найдешевші для оренди квартири знаходяться в Кропивницькому (3,5 тисячі за дві кімнати).

Двокімнатна ж квартира в Одесі здається за середньою ціною 8 000 грн. на місяць. А максимальна вартість житла досягає 16-ти тисяч, якщо орендувати квартиру в престижному житловому комплексі й у центрі міста або на узбережжі.

Ціна оренди одеських квартир варіюється в залежності від їх розташування в місті (центр, околиця, наближеність до моря), класу багатоквартирного будинку або житлового комплексу (економ, бізнес-клас, еліт) і його віку, якості ремонту квартири та її облаштованості. Підіймаються ціни на оренду житла в літній сезон.

Так як Одеса займає перші позиції рейтингу за дорожнечею орендованого житла, купувати квартири тут дуже вигідно з точки зору інвестування у нерухомість.

Просмотров: 396 | Добавил: stmodsessa | Теги: продажа домов в Черноморске, земельны, продажа квартиры в Черноморске, дом в Черноморске, недвижимость Черноморск, продажа недвижимости в Черноморске | Рейтинг: 5.0/1

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше