15:35
На лікування до Туреччини – що це медичний туризм

Якщо вас приваблює відпочинок або квартири в Туреччині, але залишилися сумніви, пропонуємо вам ще одну причину зупинити вибір саме на цій країні – розвинена медицина. Туреччина сьогодні вважається однією з кращих у цій сфері, поряд із Німеччиною та Ізраїлем, а місцева влада активно розвиває тут медичний туризм.

Під медичним туризмом мається на увазі відвідування країни іноземними громадянами для того, щоб пройти комплексне обстеження здоров’я або лікування. Для таких іноземців відкриваються спеціальні клініки, працюють перекладачі та кращі фахівці, постійно вводяться ті чи інші пільги.

Особливо активно сфера медичного туризму розвивається в Анталії, Аланії та Фетхіє, де вже сам клімат сприяє одужанню й працюють великі медичні центри. Найбільшою популярністю серед іноземців користуються такі напрями медичного туризму як термальний, лікувально-оздоровчий і пластична хірургія. Хоча в Туреччині також ефективно борються з онкологічними та іншими захворюваннями.

Близько півмільйона іноземців на рік обирають країну для лікування, бо:

  • в клініках, яких тут більше 30-ти тисяч, працюють висококласні фахівці з міжнародною кваліфікацією;
  • медичні центри оснащені найсучаснішим діагностичним та лікувальним обладнанням;
  • лікування в Туреччині обходиться на 30-40% дешевше, ніж в Європі.

Додатковий плюс у тому, що для відвідування країни в якості медичного туриста не обов’язково купувати відповідний тур – можна звернутися до обраної клініки самостійно та пройти всі необхідні процедури, живучи у власній або орендованій квартирі й поєднуючи лікування з комфортним графіком.

https://ctm-group.com.ua/sitenews/novosti-nedvizhimosti-turtsii/for-treatment-in-Turkey-what-is-medical-tourism

Просмотров: 295 | Добавил: stmodsessa | Теги: купить ква, недвижимость в Авсаларе, недвижимость в Фетхие, квартиры в Турции, Недвижимость Алании, недвижимость в махмутларе, купить виллу в Фетхие, агентство недвижимости в Турции, недвижимость в турции, Недвижимость в Турции цены, Недвижимость Алания Турция, недвижимость Фетхие в Турции | Рейтинг: 0.0/0

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше