20:37
Кіпр дає найвигідніше громадянство в Європі

Отримати громадянство за інвестиції в Республіці Кіпр просто та вигідно. За результатами дослідження, яке проводилося міжнародним виданням Financial Times спільно з компанією CS Global Partners, країна є 1-ою в Європі та 7-ою в світі за доступністю надання економічного громадянства (наприклад, при купівлі нерухомості на Кіпрі або інвестуванні в його економіку).

Виходить, що Кіпр пропонує інвесторам найвигіднішу програму отримання громадянства серед всіх європейських країн і, відповідно, можливість жити й працювати в будь-якій державі Європейського Союзу. В опублікованому рейтингу враховувалися такі критерії, як: мінімальна сума інвестицій, особливості процедури та терміни надання громадянства, включаючи необхідність проживання в країні, а також можливості, які надає новий паспорт.

Серед усіх країн світу за цим показником лідирує Домініканська республіка. Її громадянство «коштує» всього 100 000 доларів, дається без знання мови і дозволяє без візи відвідувати 120 країн. Далі йдуть Сент-Кіттс і Невіс. Примітно, що обидві лідируючі країни входять до Карибського басейну.

З держав Європи найближче до Кіпру в рейтингу розташувалася Мальта. Для отримання економічного громадянства в ній будуть потрібні менші вкладення, зате доведеться пройти тест на благонадійність та перечекати 1 рік у якості резидента.

Детально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/news-cyprus-property/Cyprus-gives-the-most-advantageous-citizenship-in-Europe

Просмотров: 406 | Добавил: stmodsessa | Теги: Недорога нерухомість на Кіпрі, Вілли, купити нерухомість на Кіпрі, таунхаус, Нерухомість Південного Кіпру за суп, Елітна нерухомість на Кіпрі | Рейтинг: 0.0/0

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше