12:56
Апартаменти 1+1 в Al Firdaus Residence в Каргиджаку

Інвестування на стадіі забудови в апартаменти 1+1 в новому житловому комплексі Al Firdaus Residence в Каргиджаку. 

Продаж апартаментів 1+1 в новому житловому комплексі Al Firdaus в Каргиджаку (Туреччина). Новий житловий комплекс розташований в мальовничому районі - Каргиджак в дуже мальовничому місці, але в той же час не далеко від розвиненої інфраструктури.

Каргиджак є популярним курортом і розташовується в 17 км від Аланії. Це місце користується популярністю в іноземців для покупки нерухомості і відпочинку. Завдяки близькості до Аланьї в Каргиджаке є вся інфраструктура, необхідна для життя: магазини та аптеки, ресторани і кафе, салони краси і госпіталі, музеї та визначні пам'ятки. У той же час це відокремлений селище далеко від міського шуму. Нерухомість в такому місці ідеально підійде як для життя, так і для інвестицій.

Al Firdaus Kargıcak Residences & Villas & Hotels в Каргиджаку ця резиденція включає сім 4-поверхових блоків на території, що охороняється, упорядкованої території з тропічним садом (13800 кв.м) і інфраструктурою п'ятизіркового готелю. При цьому інфраструктура комплексу буде розділена згідно з ісламськими правилами: чоловічі і жіночі зони відпочинку і СПА, розкішні молитовні кімнати, ресторан, простору для проведення бізнес-заходів, бібліотека, кінотеатр, дитячі локації. Al Firdaus стане культурним центром і справжнім оазисом у моря: тут можна буде жити і працювати, відпочивати і вести активне життя, не залишаючи територію розкішного комплексу. На всі квартири забудовник пропонує безпроцентну розстрочку (18 місяців) з початковим внеском 35% від вартості квартири і зручним особисто Вам графіком погашення. Дана пропозиція - вигідний варіант інвестиції в нерухомість Туреччини.

У резиденції буде побудовано 104 розкішних апартаментів різного планування. Розкішні апартаменти, садові дуплекси і пентхауси продаються в стані під ключ, з чистової обробкою, мебльовані. Всі квартири будуть обладнані системою кондиціонування, оснащені побутовою технікою преміальних марок і системою "тепла підлога". У пентхаусах будуть обладнані сауни і криті панорамні басейни на терасах.

Квартири в комплексі представлені площами:

  • 1+1 (57-64 кв.м) - 42 апартаменти
  • 2+1 (80-99 кв.м) - 44 апартаменти
  • 2+1 садовий дуплекс (105 кв.м) - 2 апартаменти
  • 3+1 пентхаус з басейном (209 - 215 кв.м) - 8 апартаментів
  • 4+1 садовий дуплекс (148 кв.м) - 2 апартаменти
  • 4+1 пентхаус з басейном (290-320 кв.м) - 5 апартаментів
  • 5+1 пентхаус з басейном (334 кв.м) - 1 апартамент

Всі квартири здаються з чистової обробкою: в апартаментах будуть встановлені, сталеві вхідні двері, вікна з ПВХ з подвійним склінням, підлоги - плитка, стіни - водостійка фарба. кухня з повним набором меблів, гранітними стільницями і набором побутової техніки (духовка, плита, витяжка, посудомийна машина, пральна машина, холодильник), ванні кімнати з повним набором аксесуарів і аксесуарів, підлоги з підігрівом, система кондиціонування повітря, основне і додаткове освітлення, балкони та тераси, бездротовий доступ до Інтернету, супутникове телевіденіе.Все квартири мають краевид на море.

В обробці квартир будуть використані найсучасніші і якісні матеріали. Тільки перевірені постачальники і гарантія 5 років на всю внутрішню обробку!

Нерухомість в Туреччині зазвичай привертає покупців і туристів високими стандартами в будівництві і якістю пропонованої нерухомості.

Інфраструктура комплексу: упорядкована озеленена територія, сади з ландшафтним дизайном, зони відпочинку, два літніх відкритих басейну для чоловіків і для жінок, криті басейни з очищеної анолітом водою, криті аквапарки, фітнес-зали, сауни, хамами, римські парні, масажні кімнати, кімнати відпочинку, дитячий сад, дитячий басейн, ігрові майданчики для дітей, ресторан, кінотеатр, бібліотека, зали для нарад і бізнес-зустрічей. кімнати для молитов, апартаменти для гостей, зона для приготування барбекю, альтанка, резервний генератор, автомобільна парковка, посилена система охорони і відеоспостереження, трансфер до міста і пляжу.

Купити нерухомість в Аланії в районі Каргиджак для відпочинку і проживання, чудове рішення для тих, хто шукає якісну, комфортну, сучасну нерухомість в тихому і красивому місці подалі від шуму доріг, готелів і міста і як хороша інвестиція. Купівля житла на стадії будівництва це вигідне вкладення коштів. Квартири в передмісті Аланії ліквідні в будь-який час року.

Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації зазначеної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram

  • Закінчення будівництва: липень 2022 року

Ціна 1+1 площа 57 м.кв. - 150 000 €

При купівлі на суму, еквівалентну 250 тис доларів - отримання громадянства Туреччини на всю сім'ю!

Просмотров: 121 | Добавил: stmodsessa | Теги: Нерухомість в Туреччині ціни, нерухомість Фетхіє в Туреччині, агентство нерухомості в Туреччині, купити квар, Нерухомість в Туреччині, квартири в Туреччині, Нерухомість Аланія Туреччина, купити віллу в Фетхіє, нерухомість в Махмутларе, нерухомість в Фетхіє, нерухомість в Авсаларе, Нерухомість Аланії | Рейтинг: 0.0/0

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше