Апартаменти 1+1 в новому комплексі Hakyüz Kestel 1 residence в Кестель в стадії будівництва від забудовника.

Продаж апартаментів 1+1 в Кістель в споруджуваному житловому комплексі Hakyüz Kestel 1 residence. Будівництво якого розпочато у вересні 2021 року він розташований в популярному передмісті Аланії - районі Кістель з відстанню в 400 м. від моря.

Нерухомість в Кістель (Kestel) активно купують німці, голландці та інші європейці із Західної Європи, а також росіяни й українці. Комплекси розпродаються часто вже на першому етапі будівництва. Цьому сприяють привабливі ціни, а також гарна репутація забудовників цього району.

Житловий комплекс Hakyüz Kestel 1 residence в Кістель буде складатися з одного житлового 5-ти поверхового блоку. В яких будуть побудовані 30 квартир. Існують різні варіанти апартаментів з однією, двома спальнями оформлені в сучасному стилі і розкішним дизайном. Ці нові апартаменти ідеально підходять в якості інвестиції, якщо ви шукаєте нерухомість поруч з морем.

Типи апартаментів на продаж:

  • Квартири 1+1 з однією спальнею, площею 62 м.кв., з вітальнею, кухнею, ванною кімнатою і балконом.
  • Апартаменти 2+1, площею 75 м.кв. включають в себе вітальню, кухню, дві ванні кімнати і балкон.
  • Дворівневі апартаменти дуплекс 3+1, площею 125 м.кв. включають в себе вітальню, кухню, дві ванні кімнати і балкон.
  • Дворівневі апартаменти дуплекс 4+1, площею 170 м.кв. включають в себе вітальню, кухню, дві ванні кімнати і два балкони.

Особливості квартир: керамічні підлоги у всіх кімнатах квартир, гранітні плити на кухнях, високоякісні дерев'яні шафи і ящики як на кухні, так і в ванних кімнатах, вікна ПВХ, які забезпечують теплоізоляцію, звукоізоляція в усіх стінах. Апартаменти мають краевид на море і кондиціонер. Ці квартири в Кістель відповідають всім вимогам інвесторів в нерухомість.

Всі квартири здаються в експлуатацію з ремонтом високої якості, в стриманому європейському стилі.

Комплекс пропонує внутрішню інфраструктуру: доглянутий сад, Wi-Fi, камера спостереження, генератор, фітнес, сауна, спа-центр, басейн, ліфт, душ, цілодобова охорона, барбекю, турецька лазня, кабельне ТБ - супутникове, ігрова кімната, баскетбольне кільце, камелія , барбекю. Є ліфт, парковка, домофон.

Нерухомість в Кістель (Аланія) - це відмінне вкладення Ваших заощаджень.

Поруч з комплексом: супермаркет Bim, продуктові магазини, пекарня, школа, банки, дитячий парк, кафе і ресторани.

В рамках проекту ми пропонуємо скористатися безпроцентною розстрочкою платежу, 30% авансовий платіж, розстрочка доступна до закінчення будівництва. Дана пропозиція - відмінний варіант інвестиції в нерухомість Туреччини.

  • Початок будівництва: вересень 2021 року
  • Закінчення будівництва: листопад 2022 року

Ціна 1+1 - площа 62 м.кв .: 85 000 €

Не відкладайте на потім, почніть вивчати ринок нерухомості в Кістель прямо зараз. Спеціально для вас тут відібрані кращі варіанти сучасних житлових комплексів. Допоможемо вибрати і купити нерухомість в Кестель і надамо комплексні консультації щодо купівлі нерухомості в Туреччині, а також надамо повний супровід угоди. Працюємо виключно з перевіреними забудовниками. Виберіть свою квартиру в Кістель прямо зараз.

Просмотров: 144 | Добавил: stmodsessa | Дата: 24.09.2021

Інвестування на стадіі забудови в апартаменти 1+1 в новому житловому комплексі Al Firdaus Residence в Каргиджаку. 

Продаж апартаментів 1+1 в новому житловому комплексі Al Firdaus в Каргиджаку (Туреччина). Новий житловий комплекс розташований в мальовничому районі - Каргиджак в дуже мальовничому місці, але в той же час не далеко від розвиненої інфраструктури.

Каргиджак є популярним курортом і розташовується в 17 км від Аланії. Це місце користується популярністю в іноземців для покупки нерухомості і відпочинку. Завдяки близькості до Аланьї в Каргиджаке є вся інфраструктура, необхідна для життя: магазини та аптеки, ресторани і кафе, салони краси і госпіталі, музеї та визначні пам'ятки. У той же час це відокремлений селище далеко від міського шуму. Нерухомість в такому місці ідеально підійде як для життя, так і для інвестицій.

Al Firdaus Kargıcak Residences & Villas & Hotels в Каргиджаку ця резиденція включає сім 4-поверхових блоків на території, що охороняється, упорядкованої території з тропічним садом (13800 кв.м) і інфраструктурою п'ятизіркового готелю. При цьому інфраструктура комплексу буде розділена згідно з ісламськими правилами: чоловічі і жіночі зони відпочинку і СПА, розкішні молитовні кімнати, ресторан, простору для проведення бізнес-заходів, бібліотека, кінотеатр, дитячі локації. Al Firdaus стане культурним центром і справжнім оазисом у моря: тут можна буде жити і працювати, відпочивати і вести активне життя, не залишаючи територію розкішного комплексу. На всі квартири забудовник пропонує безпроцентну розстрочку (18 місяців) з початковим внеском 35% від вартості квартири і зручним особисто Вам графіком погашення. Дана пропозиція - вигідний варіант інвестиції в нерухомість Туреччини.

У резиденції буде побудовано 104 розкішних апартаментів різного планування. Розкішні апартаменти, садові дуплекси і пентхауси продаються в стані під ключ, з чистової обробкою, мебльовані. Всі квартири будуть обладнані системою кондиціонування, оснащені побутовою технікою преміальних марок і системою "тепла підлога". У пентхаусах будуть обладнані сауни і криті панорамні басейни на терасах.

Квартири в комплексі представлені площами:

  • 1+1 (57-64 кв.м) - 42 апартаменти
  • 2+1 (80-99 кв.м) - 44 апартаменти
  • 2+1 садовий дуплекс (105 кв.м) - 2 апартаменти
  • 3+1 пентхаус з басейном (209 - 215 кв.м) - 8 апартаментів
  • 4+1 садовий дуплекс (148 кв.м) - 2 апартаменти
  • 4+1 пентхаус з басейном (290-320 кв.м) - 5 апартаментів
  • 5+1 пентхаус з басейном (334 кв.м) - 1 апартамент

Всі квартири здаються з чистової обробкою: в апартаментах будуть встановлені, сталеві вхідні двері, вікна з ПВХ з подвійним склінням, підлоги - плитка, стіни - водостійка фарба. кухня з повним набором меблів, гранітними стільницями і набором побутової техніки (духовка, плита, витяжка, посудомийна машина, пральна машина, холодильник), ванні кімнати з повним набором аксесуарів і аксесуарів, підлоги з підігрівом, система кондиціонування повітря, основне і додаткове освітлення, балкони та тераси, бездротовий доступ до Інтернету, супутникове телевіденіе.Все квартири мають краевид на море.

В обробці квартир будуть використані найсучасніші і якісні матеріали. Тільки перевірені постачальники і гарантія 5 років на всю внутрішню обробку!

Нерухомість в Туреччині зазвичай привертає покупців і туристів високими стандартами в будівництві і якістю пропонованої нерухомості.

Інфраструктура комплексу: упорядкована озеленена територія, сади з ландшафтним дизайном, зони відпочинку, два літніх відкритих басейну для чоловіків і для жінок, криті басейни з очищеної анолітом водою, криті аквапарки, фітнес-зали, сауни, хамами, римські парні, масажні кімнати, кімнати відпочинку, дитячий сад, дитячий басейн, ігрові майданчики для дітей, ресторан, кінотеатр, бібліотека, зали для нарад і бізнес-зустрічей. кімнати для молитов, апартаменти для гостей, зона для приготування барбекю, альтанка, резервний генератор, автомобільна парковка, посилена система охорони і відеоспостереження, трансфер до міста і пляжу.

Купити нерухомість в Аланії в районі Каргиджак для відпочинку і проживання, чудове рішення для тих, хто шукає якісну, комфортну, сучасну нерухомість в тихому і красивому місці подалі від шуму доріг, готелів і міста і як хороша інвестиція. Купівля житла на стадії будівництва це вигідне вкладення коштів. Квартири в передмісті Аланії ліквідні в будь-який час року.

Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації зазначеної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram

  • Закінчення будівництва: липень 2022 року

Ціна 1+1 площа 57 м.кв. - 150 000 €

При купівлі на суму, еквівалентну 250 тис доларів - отримання громадянства Туреччини на всю сім'ю!

Просмотров: 121 | Добавил: stmodsessa | Дата: 24.09.2021

Продажа квартиры 1+1 в новом инвестиционном проекте Oba Begonia Garden в Районе Оба в Алании.

Новый инвестиционный проект Oba Begonia Garden RESİDENCE, расположен в пригороде Алании – Оба, площадь участка 2141 м.кв. В комплексе будет четырехэтажного блока В, общей сложностью 24 квартиры различной планировки. На начальной стадии строительства Вы можете выбрать планировку, а так же воспользоваться рассрочкой до конца строительства.

В комплексе предлагаются квартиры планировки :

  • Квартиры 1+1 площадью 42 - 52 кв.м.
  • Квартиры 2+1 площадью 109 кв.м.

Эти квартиры в жилом комплексе одно из редких в Алании сочетаний расположения, вида и цены. Будут укомплектованы: гранитные полы 60 на 120, окрашенные лаком, кухонные шкафы, гранитные столешницы цвета Black Star Galaxi, изолированные и изолированные столярные изделия, стальная дверь специального дизайна, межкомнатные двери специального дизайна, душевая кабина из закаленного стекла, раковина в ванной комнате Hilton.

Квартира подойдет для тех, кто ищет уединения и спокойствия, а также хочет выгодно вложить деньги в недвижимость в Турции. Популярность и престижность района Оба только растет, что повышает его инвестиционную привлекательность.

Инфраструктура жилого комплекса включает: открытый бассейн, подогреваемое джакузи, турецкая баня, комната отдыха, сауна, парная, массажный кабинет, тренажерный зал (фитнес), детская игровая комната, пинг-понг, площадка для барбекю, услуги смотрителя комплекса, охрана 7/24, камеры видеонаблюдения, автомобильную парковку, Wi-Fi.

Комплекс Oba Begonia Garden расположен в 2500 метрах от моря, 4000 метрах от центра города Алания и 30 километрах от международного аэропорта Алания (Газипаша). Отличный вариант недвижимости в Алании на стадии строительства как инвестиция.

Оба это ближайший район к центру Аланьи. Здесь находится новая больница, крупные торговые центры города: Кочташ, Метро и Аланиум, благоустроенные парки и набережная.

  • Цена 1+1 площадью 42.2 м.кв. -  52 000 €
  • Цена 2+1 площадью 109.8 м.кв. -  135 000 €

В рамках данного проекта мы предлагаем нашим клиентам воспользоваться без % рассрочкой платежа до завершения строительства, поможем Вам оформить ипотечный кредит в одном из турецких банков под самую низкую % ставку сроком от 1 года до 10 лет (в евро, долларах или турецкой лире).

  • Дата начала строительства: 01.08.2021 г.
  • Дата окончания строительства: 28.02.2023 г.
Просмотров: 127 | Добавил: stmodsessa | Дата: 24.09.2021

Апартаменты 1+1 в жилом комплексе Sofia Park Residence в Каргыджаке c oф - плана от застройщика.

Продажа апартаментов 1+1 в новом жилом комплексе Sofia Park Residence в Каргыджаке (Турция).
Новый жилой комплекс расположен в живописном районе - Каргыджак в окружении садов, в очень живописном месте, но в тоже время не далеко от развитой инфраструктуры. 

Каргыджак является популярным курортом и располагается в 17 км от Аланьи, а новый жилой комплекс в Каргыджаке всего в 800 метров до моря. Это место пользуется популярностью у иностранцев для покупки недвижимости и отдыха. Благодаря близости к Аланье в Каргыджаке есть вся инфраструктура, необходимая для жизни: магазины и аптеки, рестораны и кафе, салоны красоты и госпитали, музеи и достопримечательности. В то же время это уединенный поселок вдали от городского шума. Недвижимость в таком месте идеально подойдет как для жизни, так и для инвестиций.

Жилой комплекс Sofia Park Residence в Каргыджаке (Алания) – с территорией 4900 м.кв. будет состоять из двух 5-этажных жилых блоков, 55 квартир с квартирами различной планировки: 1+1, 2+1 и дуплексы 2+1 и 3+1. Все квартиры будут сдаваться с чистовой отделкой. Sofia Park Residence in Kargıcak соединит в себе все новейшие технологии в строительстве, комфортабельность пятизвездочного отеля и естественность самого экологически чистого и  живописного заповедного уголка Аланьи. И все это в 800 метрах от моря!

Квартиры в комплексе представлены площадями: 

  • Апартаменты: 1+1 площадь (53 м.кв.)
  • Апартаменты: 2+1 площадь (78 м.кв.)
  • Апартаменты дуплекс: 3+1 площадь (129 м.кв.)
  • Апартаменты дуплекс: 4+1 площадь (156 м.кв.)

В стоимость каждой квартиры входит: дорогая и качественная чистовая отделка, встроенная кухня с гранитной столешницей, электронагреватель, напольное покрытие керамика и мрамор, двойные стены со звуко-тепло изоляцией, межкомнатные двери особого дизайна, бронированные входные  двери, окна с двойным остеклением, ПВХ, интернет и центральная спутниковая система, специальная отделка наружных стен, керамическое покрытие пола, встроенная мебель в ванных комнатах, умывальник, подвесной унитаз, душевая кабина особого дизайна, на балконе алюминиевые перила + стекло, керамические полы и наружное освещение.
В отделке квартир будут использованы самые современные и качественные материалы. Только проверенные поставщики и гарантия 5 лет на всю внутреннюю отделку!

Инфраструктура комплекса: открытый и закрытый подогреваемый бассейн, водные горки, гараж и открытая парковки, детская площадка, зона для барбекю, сауна, хамам, фитнес, генератор, интернет в общих зонах, камеры видеонаблюдения, смотритель, охрана. На начальной стадии строительства у Вас есть возможность беспроцентной рассрочки с первоначальной оплатой 30%.
Данное предложение - выгодный вариант инвестиции в недвижимость Турции.

Купить недвижимость в Алании в районе Каргыджак для отдыха, превосходное решение для тех, кто ищет качественную, комфортную, современную недвижимость в тихом и красивом месте вдали от шума дорог, отелей и города и как хорошая инвестиция. Покупка жилья на стадии строительства  это выгодное вложение средств. Квартиры в пригороде Аланьи ликвидны в любое время года.

Свяжитесь с нами для получения дополнительной информации указанной на сайте через WhatsApp, Viber, Telegram

  • Дата начала строительства: сентябрь 2020 года.
  • Окончание строительства: январь 2022 года.

Цена апартамента 1+1: площадь 53 м.кв. - 62 000 €

Просмотров: 121 | Добавил: stmodsessa | Дата: 24.09.2021

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше