Кількість угод, укладених щодо кіпрської нерухомості, різко збільшилася. Департамент земель і обстежень підвів підсумки весни 2019-го та опублікував офіційні дані з цього питання.

Інформація, озвучена відомством, свідчить про те, що протягом травня було укладено 1 423 правочини з купівлі-продажу житлової та комерційної нерухомості. Це – найвищий показник по країні з липня 2008 року і на 72% перевищує кількість торішніх договорів за аналогічний період.

Зростання продажів житла та комерційних об’єктів спостерігається по всій країні. У Пафосі укладено в два рази більше контрактів, нерухомість в Лімасолі продавалася на 94% більше, Ларнаці – 53%, Нікосії – 39%.

В цілому, за 5 місяців 2019 року кількість угод із нерухомості на Кіпрі зросла на 34% й досягла позначки 4,8 тисячі. Така тенденція свідчить про розвиток, активність ринку та вигідність інвестування у житлові й комерційні об’єкти.

https://ctm-group.com.ua/sitenews/news-cyprus-property/сyprus-рroperty-Sales-Break-Records

Просмотров: 280 | Добавил: stmodsessa | Дата: 26.06.2019

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше