18:18
Турецький ринок нерухомості переходить на ліру

Всі розрахунки на ринку нерухомості Туреччини будуть проводитися тільки в національній валюті – лірі. Закон про це вже підписаний Президентом країни та опублікований в Офіційній газеті.

Згідно з новими правилами, будь-які фінансові операції при купівлі-продажі та оренді об’єктів нерухомості, розташованої на території Туреччини, повинні здійснюватися виключно в лірах. Ця вимога поширюється на громадян країни й іноземців, що мають місцеву посвідку на проживання, тобто – резидентів Туреччини.

Іноземні громадяни, що купують нерухомість вперше і, відповідно, ще не мають ВНЖ, зможуть розрахуватися за покупку в іноземній валюті.

Рішення про переведення ринку нерухомості на турецьку ліру влада країни прийняла з наміром підтримати національну валюту, яка за останній час істотно знизилася в курсі по відношенню до долара. Експерти вважають, що таке нововведення не позначиться на цінах житла та не створить жодних незручностей для іноземних покупців.

Просмотров: 311 | Добавил: stmodsessa | Теги: Всі розрахунки на ринку нерухомості | Рейтинг: 5.0/1

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше