09:29
Ліра падає – саме час купувати нерухомість

Придбавати нерухомість в Туреччині прямо зараз рекомендують іноземним громадянам експерти ринку. Пов’язано це зі стрімким падінням курсу турецької ліри, яке позначається на вартості житла та робить її більш вигідною.

За даними статистики, за 2018 рік ліра впала в ціні трохи більше, ніж на 35%. Причому 15% з них припали на останній місяць. Такі коливання курсу ніяк не позначилися на туристичному секторі країни, зате дуже оживили ринок нерухомості.

Пропорційно падінню турецької ліри зростає кількість іноземних покупців житла, для яких ціни стали ще доступнішими. Тільки за останні десять днів літа число укладених угод збільшилося на 15% у порівнянні з попереднім періодом.

Особливо зріс попит на нерухомість із вторинного ринку, де ціни, як правило, встановлюються саме в лірі.

 

 

Просмотров: 383 | Добавил: stmodsessa | Теги: Нерухомість Аланія Туреччина, Нерухомість в Туреччині, нерухомість в Авсаларе, нерухомість в Фетхіє, Нерухомість Аланії, Нерухомість в Туреччині ціни | Рейтинг: 5.0/1

Инвестиции в недвижимость за границей: Греция, Грузия, Турция, Кипр.

- Инвестируйте отдыхая

Инвестиции в недвижимость за рубежом: в апартаменты, коммерческую недвижимость, в новостройки.

- С получением ВНЖ и гражданства

Инвестиции в недвижимость в Турции с гарантией получения дохода .

- Недвижимость от застройщика в Фетхие

Инвестиции в недвижимость за рубежом
Покупка недвижимости за рубежом – одна из самых надежных инвестиций.
Выбирайте объекты в странах, где работают программы по оформлению вида на жительство или второго гражданства за инвестиции в недвижимость.
Узнать больше